top of page
4-Hortence Brouwn-Big mama.JPG

Vrienden van de Beeldentuin

Vrienden zijn belangrijk voor de Stichting Beeldentuin Blue Bay (BBB). Als Vriend laat u zien dat u de Beeldentuin Blue Bay een warm hart toedraagt. Uw steun maakt het mogelijk dat we nieuwe werken kunnen financieren en op z’n mooist kunnen tonen aan een breed publiek.  Ook draagt u bij aan educatieve programma’s voor de jonge generatie van het eiland. De Beeldentuin Blue Bay waardeert het dat u Vriend wilt worden en stelt daar graag iets tegenover. U wordt uitgenodigd voor alle pr-activiteiten van de BBB, zoals openingen, bijeenkomsten en speciale ontvangsten en u wordt via de digitale nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen in de Beeldentuin Blue Bay. Tevens ontvangt u het spel VerBeelding.

Word Vriend van de Beeldentuin Blue Bay
De Beeldentuin Blue Bay is een initiatief in de groei en kan alleen voortbestaan wanneer velen dit initiatief steunen. Als Vriend steunt u de Beeldentuin Blue Bay met een jaarlijks bedrag van minimaal 150 NAF. U kunt zich hier aanmelden als ‘Vriend van de Beeldentuin Blue Bay’ en een bedrag storten op MCB-rekeningnummer 29886301
Van: Stichting Beeldentuin Blue Bay, Landhuis Blaauw
Onder vermelding van uw naam, e-mail en Vriend BBB.
Na ontvangst sturen wij u via de mail een bevestiging.

Sponsors
Wilt u als bedrijf de Stichting Beeldentuin Blue Bay steunen, dan gaan wij hierover graag met u in gesprek. Bent u helemaal geïnspireerd en heeft u zelf hele eigen plannen en ideeën voor de Beeldentuin Blue Bay die hier nog niet besproken zijn, neem dan contact op. Sponsors krijgen een vermeling op de website. 

Culturele ANBI-status
Stichting Beeldentuin Blue Bay heeft een culturele ANBI-status. Donateurs die belastingplichtig zijn in Nederland hebben een extra belastingvoordeel, omdat voor hen een extra giftenaftrek geldt.

Exotic Holiday

Bel ons

+5999 888 88 00

Email ons

goedgekeurd anbi.jpg
bottom of page